divendres, 15 de maig del 2009

Ja s'han adjudicat totes les obres del FEIL

Ajuntament

En el Ple de dimarts passat es van acabar d'adjudicar les sis obres que quedaven pendents del FEIL (Fons Estatal de Inversions Locals).

El resultat final de les nou adjudicacions que s'han fet a l'Ajuntament de Taradell és el següent:


Renovació climatització i coberta del Centre Cultural

Adjudicat a Electromecànica Soler S.L. de Taradell.

Instal•lació de bombes de calor, aïllament de conductes exteriors, xarxa elèctrica de les bombes, nou software i anul•lar el lluernari de la coberta de la sala d'actes de “Can Costa”. Té una durada prevista de 5 mesos i vol millorar el rendiment i la seguretat del sistema de condicionament d'aire de “Can Costa”.

Pressupost: 246.446,54 €
Preu final: 239.053,15 €

Renovació de l’enllumenat de diversos sectors del nucli

Adjudicat a Ferran Vilaró de Taradell.

Afectarà als carrers de la Vila, Barceloneta, de França i de Sant Sebastià. Pretén millorar l'enllumenat substituint quadres elèctrics, punts de llum i les línies aèries, resolent els problemes de seguretat i adoptant criteris d'eficiència energètica i de disminució de la contaminació lumínica.

Pressupost: 32.739,07 €
Preu Final: 32.688,00 €

Urbanització de la zona verda del carrer de Vic cantonada amb el carrer Vilanova

Adjudicat a JIMCAT Constructors de les Guilleries, S.L. de Taradell

Pretén urbanitzar la zona amb la creació d'una línia d'aparcaments en bateria, la creació d'un camí peatonal, la integració de l'estació transformadora dins del parc amb unes grades de fusta, la plantació d'herba resistent i de baix manteniment, la plantació d'arbres, la supressió de barreres arquitectòniques i la col•locació de jocs infantils.

Pressupost: 87.662,45 €
Preu Final: 86.420,00 €

Millora d’una part dels jardins del Centre Cultural

Adjudicat a Construccions Freixas Serra, S.A. de Taradell.

Adeqüació d'un espai dins dels jardins de “Can Costa”, amb la creació d'una zona destinada a les persones de la tercera edat. Tindrà dos nivells, adaptant-se al desnivell existent en el terreny. En un d'ells si situa una pista de petanca amb un gran banc per presenciar el joc. En l'altre nivell es situa una zona de descans amb bancs situats en forma circular.

Pressupost: 56.452,84 €
Preu Final: 56.452,84 €

Pista poliesportiva descoberta a la urbanització La Roca

Adjudicat a TP Isidre Sayós, S.L. de Taradell.

Te com objectiu crear una pista poliesportiva descoberta, formada per un paviment de formigó, el marcatge de les línies de joc, el ballat de la pista, l'acondicionament de l'entorn, la plantació d'arbres i col•locació de mobiliari urbà. Esta previst fer-la en la zona d'equipaments municipals que hi ha al costat de l'Alzinar de la Roca.

Pressupost: 96.111,66 €
Preu Final: 96.111,66 €

Renovació de la Plaça del Sol

Adjudicat a Aragay obres i construccions, S.L. de Taradell.

Dóna resposta a una demanda dels veïns de la zona que volíem donar resposta aquest any amb la brigada municipal i que ara podrem fer amb aquest ajut de forma més complerta. Es previst que les obres durin 4 mesos. Vol millorar les deficiències d'aquest espai substituint el paviment de llambordes, del sistema de desguassos d'aigües fecals, una nova canalització per aigües netes, la canalització per el subsòl de la línia telefònica, la substitució dels jocs infantils, la col•locació d'una balla per protecció de caigudes, el drenatge del perímetre de la pista i la plantació d'arbres.

Pressupost: 135.515,77 €
Preu Final: 135.515,77 €

Millora de tres rotondes i dels jardins del sector Iglesies

Adjudicat a Francesc Solé i Vilardell de Taradell

Pretén millorar la jardineria de tres rotondes ( carretera de Santa Eugènia entrant al poble, carretera de Viladrau o de la T i la de l'Atlantida) i de la jardineria del sector de Ca l'Iglésias. Es vol suprimir el sistema de rec per aspersió per un de goteix i la substitució de la vegetació existent per un tipus de plantes de baix manteniment i rec.

Pressupost: 65.957,03 €
Preu Final: 65.957,03 €

Renovació de l’asfaltat dels carrers de la zona esportiva

Adjudicat a ACERTIS Obres i serveis S.A. de Vic.

Té una durada de 4 mesos. Pretén renovar l'asfalt dels carrers Centenari Lluïsos, Joan XXIII, Guifré el Pilós, Puigmal, de les Abelles i de Sant Jordi. Es sanegen les zones amb base irregular, la formació de rases per el pas de serveis a les cantonades, per facilitar en el futur el soterrament de les línees aèries, així com la substitució de reixes d'evacuació en mal estat.

Pressupost: 117.655,50 €
Preu Final: 117.423,49 €

Renovació de l’asfaltat de diversos carrers

Adjudicat a Excavacions Osona S.A. de Balenyà.

Té una durada de 4 mesos. L'objectiu és renovar el paviment dels carrers de Guillem de Montrodon, del treball, del Vivet, dels Avets, del President Macià, del 31 de Juliol, de la Codina, de Salvador Espriu i el passeig de Sant Genís. Es sanegen les zones amb base irregular, la formació de rases per el pas de serveis a les cantonades, per facilitar en el futur el soterrament de les línees aèries, així com la substitució de reixes d'evacuació en mal estat.

Pressupost: 199.304,01 €
Preu Final: 199.303,08 €

Powerpoint de presentació dels projectes