dilluns, 11 de maig del 2009

Taradell Bloc fa 2 anys!


Noticies

Eren les 8:27 de l'11 de maig de 2007, a punt d'iniciar-se la campanya electoral per les darreres eleccions municipals, que aquest bloc va veure la llum amb un petit post de presentació.

Tot i que la intenció inicial era cobrir únicament el període electoral amb noticies d'àmbit local, l’èxit de la iniciativa va fer que el projecte seguís i avui, 2 anys després, el bloc ja ha publicat 824 noticies que han rebut més de 70.000 visites, ha servit gairebé 150.000 pagines i ha rebut la visita de gairebé 19.000 usuaris únics de 87 països de tots els cinc continents.

Felicitats i gràcies a tots per fer-ho possible.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tu, també! per donar-nos les notícies calentes i fer-nos partíceps a tots plegats del dia a dia del nostre poble. Per molts de nosaltres, ja és un lloc de referència informativa.
Endavant les atxes !
Dolors.

Maria Sistachs ha dit...

felicitats Toni!!!!!!!!!!!!Des de la gran ciutat!!!!!

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Amb un dia de retard, però suposo que val igual: per molts anys!

Unknown ha dit...

Vaig tard, però més val tard que mai oi?? així que felicitats, continua així, estas fent una gran feina. Estic segura que taradellbloc celebrarà molts anys més!!

pctaradell ha dit...

L'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell felicita al blog de taradell en el seu aniversari i que la tasca feta duri molts anys mes. Felicitats Toni i endevant.

Joan Puig ha dit...

Taradell Esports també et felicita per aquest dos anys ( encara que aquest any sigui amb retard ) !

Taradell Bloc ha dit...

Gràcies per les felicitacions! :)