dimecres, 27 de juliol del 2011

Aquest dijous ple municipal del mes de juliol

Ajuntament


Aquest dijous al vespre es celebra el ple corresponent al mes de juliol. L'acte es farà com sempre a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 9 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l'ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l'acta de la sessió anterior

2.- Aprovar, si escau, la delegació de funcions de la gestió i explotació del servei de la deixalleria municipal de Taradell i l'esborrany del conveni de cooperació entre l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat intermunicipal voluntària La Plana per a la gestió i explotació del servei de la deixalleria municipal de Taradell.

3.- Aprovar, si escau, l'atorgament de les subvencions esportives i culturals any 2011.

4.- Aprovar, si escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2011, expedient núm. 1, incorporacions de crèdits.

5.- Aprovar, si s'escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2011, expedient núm. 2, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordindaris.

6.- Aprovar, si s'escau, inicialment el projecte tècnic executiu i l'estudi de seguretat i salut de l'obra local ordinària "Espai d'aigua a Taradell, fase 1.2".

7.- Aprovar, si s'escau, el plec de clàusules jurídiques i econòmicoadministratives particulars de la licitació pública, de tramitació ordinària, procediment de selecció de contractista obert i forma d'adjudicació a l'oferta econòmicament més avantatjosa amb més d'un criteri de valoració, per a l'adjudicació del contracte d'obres per a l'execució del projecte tècnic executiu de l'obra local ordinària "Espai d'aigua a Taradell, fase 1.2", i la convocatòria de la licitació.

8.- Aprovar, si s'escau, definitivament l'expedient d'operació jurídica complementària del projecte de reparcel·lació del pla de millora urbana de la unitat d'actuació núm. 4 "Carretera de Balenyà".

B)Mocions

9.A- Moció


C) Comunicacions diverses al ple i control d'òrgans municipals

10.- Comunicacions diverses al ple
11.- Control d'òrgans municipals, precs i preguntes