dilluns, 11 de juliol del 2011

L'Ajuntament canvia de constructora per fer la remodelació del barri de Mont-rodon

Notícies

Font: Ràdio Taradell
L'empresa Paexba no farà les obres per remodelar el barri de Mont-rodon i s’adjudicaran a Acertis, la segona empresa que va tenir una puntuació més alta en el concurs públic realitzat per l'Ajuntament de Taradell. Aquesta setmana, l’Ajuntament i Paexba han arribat a un acord per trencar el contracte. Segons va explicar l’alcalde, Lluís Verdaguer, en el ple d’aquest dijous, “la situació de l’empresa és molt complicada i no ens oferia prou garanties per acabar les obres”.

Ara, serà una altra empresa osonenca l’encarregada de pavimentar les voreres i soterrar la xarxa elèctrica, de telefonia i Gas Natural. Es tracta d'Acertis, Obres i Serveis. Aquest dijous, es va aprovar l’adjudicació provisional, amb l’única abstenció de Solidaritat. Segons va explicar Verdaguer, l’empresa s’ha compromès a presentar ràpid tots els documents que es necessiten per començar les obres, que duraran 13 setmanes.

L’única diferència entre l’oferta que van fer les dues empreses és que, ara, el cost s’encarirà 50.000 euros, fins als 687.623 euros. Més de la meitat, anirà a càrrec d’una subvenció del PUOSC i la resta la pagaran l’Ajuntament i els veïns.