dijous, 21 de juliol del 2011

Canvis de circulació al centre del poble per les obres del nucli antic

Notícies

Des d'aquest dimecres a la tarda circular pel centre de Taradell és més complicat. Les obres d'urbanització del nucli antic han obligat a fer una sèrie de modificacions en el sentit de circulació d'alguns carrers i els conductors s'han d'habituar als canvis.


1. Un dels canvis, com es veu a la fotografia superior, és que al Passeig Domènec Sert, en el tram entre el carrer de l'Església i la carretera de Mont-rodon (és a dir, entrant pel Tuneu), la circulació de vehicles és d'una sola direcció i en sentit a la carretera de Mont-rodon. No es pot pujar cap al Karra.


2. Al Passeig Domènec Sert, venint de la carretera de Balenyà, la circulació és d'un sol sentit i en direcció al Tuneu, però els vehicles són desviats cap a la carretera de Montrodon a l'alçada de La Caixa.


3. En el tram entre el Passeig Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon fins a l'alçada del passeig Sant Genís, la circulació dels vehicles serà en una sola direcció i en sentit a la carretera de Mont-rodon. Tal com es veu a la foto superior. Al mateix temps, els vehicles que pugen per la carretera de Mont-rodon cap al centre, són desviats a la mateixa alçada cap al Passeig Sant Genís que, a partir d'ara, és d'un sol sentit en direcció a la carretera de Balenyà.



4. Finalment, al passeig Sant Genís a la intersecció amb la carretera de Balenyà, els vehicles poden anar a l'esquerre per accedir al centre del municipi (ajuntament i plaça de les Eres). S'ha habilitat un accés especial.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la vida he vist la Plaça de les Eres ... i ara porta "h" ¿?!!

Anònim ha dit...

No m'agraden els canvis de circulació del poble. Visc als afores. I si vas a fer un encàrrec, direcció Balenyà, encara ho salvem; però si has d'anar direcció Ctra. Viladrau, el laberint és horrible. Pels carrers del voltant de la Plaça de les Eres ha crescut el moviment, segur. I si fins ara jo ja hi entrava poc al poble, ara encara menys! A veure com acabarà tot plegat...

Anònim ha dit...

Le damos un aplauso y dejamos que se vaya? Es demencial!

Anònim ha dit...

Patètic!!!!!no m'agrada l'idea de passar pels voltant del meu poble.Un poble no només són els comerços , no només vas a comprar,a mi particularment m'agradava passar per dins el poble perquè m'agradava veure l'ambient de l'Hotel Rosa, veure l'aparador de Ca l'Autanell, les fotos de l'aparador d'en Marxant etc..i si tenia ganesde donar el volt, aparcava a la carpa .Però ara ens desvien la circulació per la variant i els vehicles de dins el poble els encaren directament cap a l'Esclat.
Per una altra part les obres del carrer de la vila si que les trobo correctes i necessàries, però el canvi de direccions al centre del poble no hi trobo el sentit, i si s'ha fet perqueè la gent volti més a peu i compri, perdoneu ,però l'han cagat.Abans ja es podia anar a peu a tot arreu i amb unes voreres ben amples no?
Passarà com Sta. Eugènia , el poble veí té la variant feta de tota la vida i a dins el poble no hi pots passar còmpodament; doncs ja veieu quins negocis , i vida té aquest poble.
Han esgarrat el poble!!!!
Per cert si vius al voltant del BBVA i vols anar amb bicicleta direcció la carretera Viladrau , quina volta s'ha de donar?

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que es una bona idea.
Molts cotxes quan passen per la carretera principal del poble semblen Fernando Alonso.

Aixi, que tot el que sigui poder dificultar el pas de vehicles per el centre es una bona idea, segons la meva opinió.

Anònim ha dit...

No crec que sigui tan mala idea tot això de la circulació, trobo molt bé que el que fins ara era la carretera principal sigui només d'una direcció, ja ens hi acostumarem, hem d'aprendre a anar a peu pel mig del poble.