divendres, 1 de juliol del 2011

Taradell acull aquest dilluns una marató de donació de sang amb un munt d'activitats

Agenda

Aquest pròxim dilluns 4 de juliol es farà una Marató de donació de sang a Taradell, organitzada pel Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l'Ajuntament de Taradell i l'Associació de Donants de Sang d'Osona. Durant tot el dia els donants podran fer la seva aportació solidària. L'acapte es farà de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 10 de la nit al Centre Cultural Costa i Font. Segons el Banc de Sang, Catalunya necessita 1.000 donacions cada dia.


L'objectiu és sensibilitzar sobre la manca de sang i captar nous donants. Per ser donant només cal ser major de 18 anys i pesar més de 50 quilos.

La Marató comptarà amb diverses activitats, regals i sortejos per atraure la participació. Al mateix temps, hi haurà un espai lúdic per a la mainada per donar el màxim de facilitats, refrigeri atractiu gratuït, marcador electrònic i música ambient.

10:00 h Inici de la Marató
11:00 h Acte d'autoritats de la Marató
20:00 h Actuació de gospel a càrrec de Tastet de Gospel
29:30h Actuació de country a càrrec de l'Associació Country d'Osona

Els Casal d'estiu de l'AMPA Les Pinediques i el Casal Esportiu del Parc d'Esports portaran a terme la iniciativa "recorda als pares que han d'anar a donar sang".

La Marató de Taradell es pot seguir pel facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=218597088172473 o al twitter http://twitter.com/#!/MaratonsSang