diumenge, 26 de febrer del 2012

El CP Taradell perd a casa amb el Girona (2 - 5)

Esports

El Club Patí Taradell va perdre aquest diumenge al municipal del Pujoló contra el Girona. Els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador. Els primers minuts del patit van marcar el matx, ja que els gironins van agafar un avantatge de tres gols.

Només començar el partit, el Taradell ja va encaixar tres gols en cinc minuts. La reacció no va arribar fins a la meitat de la primera meitat, quan Molist, de penal, va reduir diferències amb l'1 a 3. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, de nou, el Girona va ampliar sentències. Tot i així, Càmara va fer ràpidament el 2 a 4 que semblava fer tornar a entrar el Taradell dins el partit. Però, en una badada defensiva el Girona va fer el 2 a 5 definitiu.

Cal destacar que el Club Patí Taradell ha fitxat al porter Santi Muntadas, que ja havia jugat al club. Muntadas substitueix a Guillem Ylla que estarà uns mesos de baixa a causa d'una operació a la clavícula.

C.P. Taradell: Capdevila, Prat, Molist (1), Pau Simón, Aleix Casanovas, Homs, Càmara (1) i S. Muntadas.