dimecres, 29 de febrer del 2012

Ja està convocada la desena edició del Premi literari Solstici de Taradell

Notícies



La desena edició del Premi Literari Solstici de Taradell ja ha fet públiques les bases. El certamen, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell i la comissió Premi Solstici, té tres categories per a obres de prosa i poesia. El termini de presentació dels treballs s'acaba el 30 d'abril.

Com cada any el Premi està obert a tres categories (menors de 12, de 13 a 18 i majors de 18 anys) i es poden presentar obres de poesia i prosa de qualsevol tema, sempre que siguin inèdites i escrites en català.

Qui hi vulgui participar, haurà de presentar la seva obra abans del 30 d’abril a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.  Aquí es poden trobar les bases del premi. Els guardons pels guanyadors seran de 500 euros per la categoria C, 250 per la categoria B i un lot de llibres i CD’s per la categoria dels més menuts.

El Jurat està format per Antoni Pladevall i Arumí, Rosa Codina, Jesús Ramos, Lluís Rovira i Carme Bayot. El veredicte i el lliurament de premis es farà el dia 16 de juny a les 12 del mati a la Biblioteca.

Guanyadors del premi en l'edició 2011