dilluns, 27 de febrer del 2012

La zona de La Plaça ja està asfaltada

Notícies


Finalment, s'han pogut fer els treballs d'asfaltat de la zona de La Plaça. Aquest dilluns s'ha començat a asfaltar la zona, després que aquesta acció s'hagués allargat les últimes setmanes a causa de les temperatures baixes i la nevada de principis de febrer. Cap a les 8 del vespre ja es podia circular per la zona.



Amb l'asfaltat queda completada tota la zona de La Plaça, pel que fa a les obres d'urbanització del nucli antic. Ara queda completar el carrer de l'Església i iniciar l'última fase, el tram del carrer de la Vila fins a la plaça de les Eres.

Fotos: Miquel Vilardell






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Però encara esta tot aixi? si sembla que no estigui ni acabat ni res, queda fatal no? quines ganes de destrossar el poble...abans Taradell si que era bonic,,,

Anònim ha dit...

Totes akestes obres només han servit per destrossar el poble. Abans Taradell era un poble del qual et senties orgullós... ara ja no, més aviat t'avergoneixes d tenir un poble en el qual per arribar al centre has de fer moltes voltes. I a sobre quan arribes al casc antic et trobes unes plaçes fredes i unes obres interminables que dificulten el pas dels vilatans i destrossen els negocis de la zona.

Anònim ha dit...

Acabarà sent un poble tot gris, sense vegetació ni color. Tot urbà, res natural. Què se n'ha fet de l'alzina tan gran que hi havia abans en aquesta plaça?